У квітні в Україні введуть електронний документообіг у військово-лікарських комісіях

26 Березня 2023, 14:00
У квітні в Україні введуть електронний документообіг у військово-лікарських комісіях 1912
У квітні в Україні введуть електронний документообіг у військово-лікарських комісіях

В Україні на квітень запланований старт пілотного проєкту з розгортання системи е-документообігу у військових частинах, територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки.

Про це у суботу, 25 березня, повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, інформує «Кореспондент».

«Вже у квітні плануємо розпочати пілотний проєкт з розгортання системи електронного документообігу у в/ч, ТЦК та інших структурах, що стикаються. Наступний етап – цифровізація медичної історії військовослужбовців», – зазначив він.

За словами прем'єра, під час наради в уряді за участю представників Офісу Президента визначили план дій щодо реформування проходження військово-лікарських комісій. Метою поставили максимально діджиталізувати всі процеси та створити умови, за яких військові отримають комфортний та швидкий сервіс.

Реформування передбачає збільшення пропускної спроможності ВЛК, доступ до е-системи охорони здоров'я та заходи щодо безбар'єрності.

Також під час наради розглянули питання щодо скорочення термінів розслідування для отримання довідки з військових частин про обставини поранення. Глава уряду дав завдання розробити необхідні постанови та зміни до законів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024