У Рівненському фтизіопульмонологічному центрі нагородили медиків, які допомагають у боротьбі з туберкульозом

25 Березня 2023, 15:10
У Рівненському фтизіопульмонологічному центрі нагородили медиків, які допомагають у боротьбі з туберкульозом 1463
У Рівненському фтизіопульмонологічному центрі нагородили медиків, які допомагають у боротьбі з туберкульозом

У Рівненському обласному фтизіопульмонологічному медичному центрі відбулися урочистості з нагоди Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом.

Привітати колектив та вручити подяки медикам на захід завітали заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк та директор Департамент цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДА Олег Вівсянник.

«Ваша робота викликає повагу, за всі роки співпраці можу сказати, що ваш колектив згуртований, дружній і працьовитий. Хай ваша нелегка праця завжди буде високо оцінена», – привітав присутніх Сергій Свисталюк.

Про роботу в складних умовах зазначив Олег Вівсянник.

«Попри всі виклики ви тримаєте достойний рівень роботи. Попереду ще багато змін та реформ і я впевнений, що ви продемонструєте себе з найкращого боку. Подяка кожному за роботу у нелегких умовах», – зазначив керівник Департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я населення.

Керівник Центру Федір Аврука також подякував колективу та побажав спільних подальших успіхів.

«Дякую кожному за особистий внесок, за вашу відданість і універсальність – це дуже цінно і значимо», – зазначив він.

Кращим працівникам оголосили подяки від Рівненської обласної ради, Департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я населення Рівненської ОВА та Центру громадського здоров'я МОЗ України.

Також медики одержали мотиваційні подарунки з нагоди Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом фтизіопульмонологічному центру. Їх передала міжнародна організація РАТН, з якою у 2022 році центром було підписано меморандум про співпрацю.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024