Фахівці Центру контролю та профілактики хвороб Волині передали бійцям військове спорядження та консервацію

22 Березня 2023, 13:21
Фахівці Центру контролю та профілактики хвороб Волині передали бійцям військове спорядження та консервацію 520
Фахівці Центру контролю та профілактики хвороб Волині передали бійцям військове спорядження та консервацію

Працівники Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб, а також його структурні підрозділи продовжують допомагати ЗСУ. З березня 2022 року вони переказують частину заробітку на підтримку українських захисників. 

З перших днів війни співробітники установи роблять індивідуальні пожертви на закупівлю необхідних речей та обладнання для ЗСУ, беруть участь у благодійних акціях та допомагають у зборі харчів для мешканців регіонів, де тривають бойові дії і прифронтових територій, повідомляють на сайті установи.

Зокрема, у лютому місяці поточного року на зібрані кошти було придбано: тактичні окуляри, тепловізор, монокуляр, саперне обладнання, каску. Дане обладнання вже надійшло до наших військових у зону бойових дій.

Окрім того, фахівці ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» зібрали та пригостили домашніми смаколиками і консервацією бійців, які зараз проходять лікування та реабілітацію в одному з медичних центрів області. 

А працівники Нововолинського відділення на зібрані кошти передали їм одяг та взуття. До медичних закладів наші захисники поступають з передової, тому військова форма та чоботи – це максимум, що вони мають при собі.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024