В Україні запустили петицію про підвищення зарплати працівникам «швидкої»

20 Березня 2023, 09:25
В Україні запустили петицію про підвищення зарплати працівникам «швидкої» 2136
В Україні запустили петицію про підвищення зарплати працівникам «швидкої»

В Україні триває збір підписів до петиції до президента України, в якій просять про підвищення заробітної плати медичним працівникам екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Ініціаторкою петиції стала Анастасія Мірошникова.

Запустили збір підписів 2 лютого. Станом на 20 березня зібрано 1650 підписів, а до завершення збору підписів залишилося 44 дні. 

Для того, щоб петиція потрапила на розгляд до президента, потрібно зібрати 25 тисяч голосів. 

Підписати петицію можна за посиланням. 

У петиції йдеться про те, що після повномасштабного вторгнення Росії на територію країни на її захист стали різні служби, які допомагають відновлювати інфраструктуру, охороняти громадський порядок, виїжджати на виклики. Про преміювання працівників поліції та ДНСН не було ніяких таємниць.

«Та преміювання працівників екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, як служби порятунку, ніхто навіть гадки не мовив.

Преміювання працівників поліції та ДНСН, відбувається навіть на території, де немає активних воєнних дій, проте працівники медичної сфери отримують заробітну плату у розмірі 10 тисяч грн.

Раніше, ще до повномасштабного вторгення підіймалося дане питання про підвищення заробітної плати, але установи не гідно розподіляють фінансову сторону, людина, яка працює 40 років, і щойно прийнятий на посаду колишній студент отримують однакову виплату. Прошу розглянути петицію, щодо преміювання працівників екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (лікарів, фельдшерів виїздних бригад, медичних сестер, молодших медичних сестер) під час воєнного стану та переглянути заробітну плату працівників», йдеться у тексті петиції.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024