Студентам Волинського медінституту розповіли, як знайти роботу в умовах воєнного стану

13 Березня 2023, 10:23
Студентам Волинського медінституту розповіли, як знайти роботу в умовах воєнного стану 724
Студентам Волинського медінституту розповіли, як знайти роботу в умовах воєнного стану

Одним із викликів сьогодення є зайнятість цивільного населення в умовах воєнного стану. Саме тому для здобувачів освіти випускних груп Волинського медичного інституту організували зустріч із працедавцями на тему «Ринок праці в умовах війни: тенденції та перспективи».

Основне питання цієї зустрічі – як змінився ринок праці в умовах війни і чого очікувати цього року випускникам-медикам. Адже війна не тільки завдала величезних збитків українській економіці, а й залишила мільйони людей без роботи, йдеться на сторінці Волинського медінституту у фейсбуці
У зустрічі взяли участь начальниця відділу активної підтримки безробітних Луцького міського Волинського обласного центру зайнятості Юлія Харічкова, в.о. військового комісара Луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Олександр Фурман, а також регіональна директорка мережі аптек «Подорожник» у Волинській області Інна Шергей. До слова, Інна Шергей (Кайдик) – випускниця Луцького базового медичного коледжу спеціальності «Фармація».

Війна вивела медичних працівників на новий професійний та особистісний рівень. Медики виявили здатність швидко адаптуватися до реалій воєнного часу та його викликів. 

Випускники Волинського медичного інституту готові поповнити професійну спільноту як у цивільній, так і у військовій медицині. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024