У Волинському медичному інституті оцінювали рівень комунікації студентів

04 Березня 2023, 12:00
У Волинському медичному інституті оцінювали рівень комунікації студентів 806
У Волинському медичному інституті оцінювали рівень комунікації студентів

У Волинському медичному інституті для старост груп та їх заступників організували семінар-тренінг  «Комунікація – це …»

Як здобувачам освіти спілкуватися між собою та оточуючими людьми, чи змінилося наше спілкування під час війни і яким воно має бути – саме над такими питаннями працювали учасники заняття-тренінгу «Комунікація – це …», який був проведений для старост академічних груп та їх заступників у Волинському медичному інституті, йдеться на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

Тренеркою виступила завідувачка навчально-методичного кабінету Наталія Гальчун, а відбувся захід у рамках тижня циклової комісії дисциплін загального циклу підготовки.
Молодь познайомилася з «Історією про рай і пекло», прослухала інформаційні повідомлення про толерантну людину та дізналася про п’ять стратегій поведінки в конфлікті / спілкуванні. Виконавши тестові завдання, здобувачі освіти оцінили свій рівень комунікативного контролю та те, якими слухачами вони є.
Із захопленням присутні створювали «Плакати толерантності», складали перелік рис, необхідних для ефективного спілкування, вирішували проблему «навішування ярликів» у вправі «Корони», намагалися подивитися на себе з погляду своїх мами / тата і друзів, медитували щодо своїх позитивних якостей, вчилися керувати своїм гнівом (вправа «Повітряна кулька»), «викидали» свої негативні якості у «Кошик сміття».

Значний інтерес та пожвавлення у студентів викликала вправа «Австралійський дощ». Насамкінець усі поділилися «Посмішкою по колу» та сплели «Віночок побажань». Учасники заняття-тренінгу цікаво провели час та отримали позитивні емоції.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024