У Рівному обговорили актуальні питання розвитку медицини

02 Березня 2023, 12:29
У Рівному обговорили актуальні питання розвитку медицини 933
У Рівному обговорили актуальні питання розвитку медицини

Фармацевтичне забезпечення, телемедицина та пацієнто-орієнтований підхід – питання, які обговорили під час форуму в Рівненській обласній клінічній лікарні імені Юрія Семенюка.

Серед учасників – представники первинної ланки сімейної медицини, йдеться на сторінці Рівненської обласної військової адміністрації у фейсбуці

«Медицина Рівненщини продовжує працювати і розвиватися попри війну. Всупереч труднощам, лікарі проводять успішні, а подекуди й унікальні операції, – відзначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. – У цьому закладі послуги якісні та доступні – як за територіальними, так і за економічними показниками. Надання послуг не залежить від місця проживання пацієнта та його матеріального становища. Також тут продовжують взаємодіяти за принципом первинка-вторинка-третинка – одна команда, яка працює над збереженням здоров’я населення».

Директор РОКЛ Віктор Ткач у своїй доповіді окреслив сучасні можливості медицини та закладу зокрема, а також звернув увагу на перспективи розвитку, менеджмент та контрактування медиків.

До слова, вже рік як обласна клінічна лікарня працює як гуманітарний хаб. Зокрема, медики прийняли більше півтори тисячі тонн гуманітарного медичного вантажу, сформували та передали на фронт більше 10 тисяч бойових аптечок.

Читайте такожРівненська обласна лікарня відзначила 72 роки з дня заснування. ФОТОРЕПОРТАЖ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024