У Луцьку проведуть безкоштовне навчання з тактичної медицини

03 Лютого 2023, 10:29
У Луцьку проведуть безкоштовне навчання з тактичної медицини 1509
У Луцьку проведуть безкоштовне навчання з тактичної медицини

Курс «Тактична медицина» призначений для усіх, хто хоче бути готовий до екстремальних життєвих ситуацій, навчитись надавати домедичну допомогу та знати основи з тактичної медицини, отримати чіткий і зрозумілий алгоритм дій при наданні долікарської допомоги.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила керівниця ГО «Технопарк «Центр медичних інновацій» Тетяна Репницька.

Одноденний безкоштовний курс відбудеться 4 лютого у Луцьку в «Адреналін Сіті», що на вулиці Карбишева, 1. Початок о 10:00. Тривалість навчання – 4,5-5 годин. Запрошують усіх охочих.

«За 340 днів війни ми навчили понад 11 600 учасників, з них 4 000 – військові. Проводимо виїзні навчання для освітян, учнів і студентів, для підприємств та громад. На основі навчань створили відео-курс «Тактична медицина», а також розробили посібник із методичними рекомендаціями «Тактична медицина» за редакцією к.м.н. Віктора Корсака тиражем 8000 штук», – йдеться у повідомленні.
Що навчають:
  • Основи тактичної медицини – теоретично-практична частина про суть і принципи тактичної медицини.
  • Практичні навички з тактичної медицини і домедичної допомоги - при пораненнях, травмах і ураженнях; навички накладання турнікету, види і способи перев'язок, серцево-легенева реанімація, тампонада; практична робота кожного учасника з манекенами і засобами домедичної підготовки у невеликих групах.
  • Методи і засоби евакуації поранених.
  • Екстремальна фіксація навичок.

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024