Як знайти медзаклад, де можна безоплатно пройти хіміотерапію

02 Лютого 2023, 13:30
Як знайти медзаклад, де можна безоплатно пройти хіміотерапію 1967
Як знайти медзаклад, де можна безоплатно пройти хіміотерапію

Хіміотерапевтичне лікування в Україні безоплатне. Послуга покривається Програмою медичних гарантій, а кошти медзакладу перераховує НСЗУ.

Щоб отримувати хіміотерапевтичне лікування безоплатно, необхідне направлення. Також послугу не потрібно оплачувати при переведенні з іншого медзакладу або підрозділу лікарні, роз'яснюють у Нацслужбі здоров'я.

Знайти медзаклад, який має договір із НСЗУ можна:

– на сайті НСЗУ в розділі «Е-дані» оберіть «Аналітичні панелі (дашборди)» та перейдіть до дашборду «Укладені договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій» https://cutt.ly/K9Egnx1.

На третій сторінці у полі фільтрів оберіть область або населений пункт та в «Групі послуг» – «Хіміотерапевтичне лікування…». Дашборд покаже всі заклади, які мають договір на пакет, а також їх контакти.

– зателефонувавши до контакт-центру за номером 16-77. Оператор підкаже найближчий медзаклад із договором.

В безоплатну послугу при хіміотерапевтичному лікуванні входять: консультації лікарів, лікування, лабораторні та інструментальні дослідження (зокрема МРТ, КТ тощо), знеболення та лікарські засоби та медвироби. Детальніше про те, що входить в пакет, читайте тут: https://cutt.ly/b9PU65w.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024