Чи справді для здоров'я корисно пити дистильовану воду

29 Січня 2023, 16:22
Чи справді для здоров'я корисно пити дистильовану воду 1799
Чи справді для здоров'я корисно пити дистильовану воду

Пити чисту воду — запорука здоров’я. Проте існує кілька видів очищеної води і на деякі варто звернути увагу. Наприклад, на дистильовану.

Вода, яка пройшла процес дистиляції, дійсно є дуже чистою. Простими словами це водяний пар, який знову осідає у вигляді крапель, проте майже без домішок. Таким чином вода позбавляється від бактерій, органічних, хімічних речовин та від 99,9% мінералів. Така вода відчувається дуже м’якою та не має смаку, роз'яснюють фахівці онлайн-платформи «Бережи себе».

Це чудовий варіант для використання під час медичних процедур, у лабораторії, в автомобільній промисловості (запобігає корозії), у догляді за тілом і волоссям, для приготування їжі малюкам зі слабким імунітетом.

А от регулярно пити дистилят — фахівці не рекомендують. Річ у тім, що звичайна або очищена в інший спосіб вода містить важливі для організму людини мінерали. Наприклад, магній, кальцій і натрій. Нестача цих речовин може призвести до відчуття втоми, слабкості, м’язових судом, хвороб серцево-судинної системи, ламкості зубів та інших неприємних станів.

Якщо ти регулярно п’єш дистильовану воду, тобі варто збагатити свій раціон, щоб компенсувати нестачу важливих мікронутрієнтів в організмі.

Також зверни увагу на тару, де ти зберігаєш дистильовану воду. Незбалансований дистилят має властивість «витягувати» мінерали з усього, чого торкається. Зокрема з пластикових пляшок.

Читайте також: 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024