Студентки-фармацевтки Волинського університету практикуватимуться на базі «Волиньфармпостач»

27 Січня 2023, 16:43
Студентки-фармацевтки Волинського університету практикуватимуться на базі «Волиньфармпостач» 1476
Студентки-фармацевтки Волинського університету практикуватимуться на базі «Волиньфармпостач»

У ВНУ імені Лесі Українки відбулося чергове підписання тристороннього договору про впровадження у навчальний процес елементів дуальної форми здобуття освіти.

Троє студенток факультету хімії, екології та фармації поєднуватимуть навчання в Університеті та здобуття практичного досвіду на базі Державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач», йдеться на сайті університету. 

Договір передбачає вивчення освітньої компоненти «Організація та економіка фармації» на базі ДВТП «Волиньфармпостач» під чітким керівництвом фармацевтів-практиків.

На підписанні угоди в кабінеті ректора були присутні виконувачка обов’язків директора ДВТП «Волиньфармпостач» Оксана Серебрякова, завідувачка кафедри органічної хімії та фармації Наталія Сливка, викладачі, здобувачі освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Фармація» (спеціальність 226 Фармація, промислова фармація).

Анатолій Цьось зазначив, що впровадження у навчальний процес елементів дуальної форми здобуття освіти позитивно впливає на рівень знань студентів і краще готує їх до майбутньої роботи за фахом. 

«Наближення теорії до практики важливе для Університету, який прагне надавати якісні освітні послуги. Ми вже можемо бачити результат навіть на власному досвіді. Не менш важливо це і для студентів та підприємств, адже перші підвищують свій рівень знань, умінь і навичок, а другі можуть отримати хорошого фахівця. Тому це взаємовигідна співпраця», – сказав Анатолій Цьось.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024