Рівненська обласна лікарня стала ще більш доступною для пацієнтів

27 Січня 2023, 11:30
Рівненська обласна лікарня стала ще більш доступною для пацієнтів 888
Рівненська обласна лікарня стала ще більш доступною для пацієнтів

Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка покращує свою роботу та вже розпочала реалізовувати одну із стратегічних цілей лікарні «Сервіс і пацієнтоорієнтованість».

Ознайомитися із реалізацією проєкту днями завітала постійна комісія з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства (голова комісії Юра Білик), йдеться на сторінці Рівненської обласної ради у фейсбуці.

Директор комунального підприємства Віктор Ткач розповів, що в лікарні планують створити систему безпечного і зручного переміщення територією підприємства. Депутатам він показав процес завершення реконструкції реєстратури та розповів про Сервісний центр, який працює в закладі з серпня 2021 року.

В його структурному підрозділі працює контактний центр. Про його роботу членам комісії детальніше розповіла керівниця Сервісного центру Ірина Пастущенко. За її словами, з початку роботи контакт-центру медичні послуги у РОКЛ імені Юрія Семенюка стали ще доступнішими. Не потрібно стояти у черзі, можна просто обрати день та час візиту до лікаря, а запис здійснюється дистанційно.

«Працівники контактного центру також здійснюють активні продвзони клієнтів, щоб оцінити якість обслуговування в лікарні. Call-центр – це «серце» нашого медичного закладу. Пацієнти задоволені, а вдень ми отримаємо приблизно 1500 дзвінків», – додала Ірина Пастущенко.

Також під час засідання депутати ознайомилися з новою лабораторією. Вона оснащена найсучаснішим автоматичним обладнанням всесвітньо відомих виробників. Пацієнти зможуть в новій лабораторії методом ПЛР зробити діагностику інфекцій, які передаються статевим шляхом; визначення мікобактерій туберкульозу; визначення вірусу папіломи людини; діагностика вірусних гепатитів.

А під час повітряної тривоги депутати побували й у оновленому захисному укритті, де переглянули презентацію розвитку лікарні.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024