У Волинському національному університеті атестували першого лікаря-інтерна

26 Січня 2023, 12:49
У Волинському національному університеті атестували першого лікаря-інтерна 1028
У Волинському національному університеті атестували першого лікаря-інтерна

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки атестували першого інтерна.

Про це йшлося під час засідання атестаційної комісії університету у Волинській обласній клінічній лікарні, йдеться на сайті Волинського нацуніверситету.

На атестації були присутні начальник управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації Юрій Легкодух, ректор ВНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось, директор Навчально-наукового інституту неперервної освіти Олег Дикий, декан медичного факультету Андрій Поручинський, докторка медичних наук, старша викладачка кафедри клінічної медицини, завідувачка неврологічного відділення ВОКЛ Ольга Шульга, лікарка-неврологиня ВОКЛ Наталія Бобрик, доцентка кафедри клінічної медицини Олена Якобсон.

 

Декан медичного факультету Андрій Поручинський озвучив порядок атестації інтернів відповідно до Положення про інтернатуру та наказу ректора університету.   

«Інтерн – молодець, виконала усю програму інтернатури у повному обсязі. Вона працювала і навчалася добре», – заявила старша викладачка кафедри клінічної медицини, завідувачка неврологічного відділення ВОКЛ Ольга Шульга.

Юрій Легкодух високо оцінив професійні навички Ольги Шульги: 

«Це «гуру» навчально-виховного процесу в медицині Волині. Вона має величезний  досвід, професійні навички; вона підготувала велику кількість фахівців. Тому її робота з інтернами корисна і ефективна».

Атестаційна комісія за результатами атестації присвоїла Олександрі Первовій кваліфікацію лікарки-спеціалістки за спеціальністю «Неврологія». Ректор Анатолій Цьось побажав лікарці успішної роботи і запевнив, що університет робитиме все потрібне для розвитку медицини на Волині.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024