Військові у Центрі «Незламні» проходитимуть реабілітацію на тренажері, виготовленому з металу останньої партії «Азовсталі»

23 Січня 2023, 13:00
Військові у Центрі «Незламні» проходитимуть реабілітацію на тренажері, виготовленому з металу останньої партії «Азовсталі» 970
Військові у Центрі «Незламні» проходитимуть реабілітацію на тренажері, виготовленому з металу останньої партії «Азовсталі»

Відтепер військові у Центрі «Незламні» проходитимуть реабілітацію на тренажері, виготовленому з металу останньої партії «Азовсталі».

Він має назву «Блокова рама». Вантажні плити –– це вага, яку піднімають пацієнти під час занять – зробили у Харкові. Метал, який для цього використали, був відлитий 20 лютого – за чотири дні до повномасштабного вторгнення, йдеться на сторінці проєкту «Незламні» у фейсбуці

«Блокову раму» та ще понад пів сотні одиниць сучасного реабілітаційного обладнання Національний реабілітаційний центр «Незламні» Першого медичного об'єднання Львова подарували благодійники – у межах українсько-швейцарського проєкту «Реабілітація травм війни» та БФ «Пацієнти України».

Серед обладнання: реабілітаційні столи, бруси для відновлення навиків ходьби з перешкодами, бігові доріжки, стельові підйомники, мобільні дзеркала, масажні столи, вертикалізатори, пристрої для розробки колінного суглобу, плеча, пристрої для реабілітації motomed, сходи для навчання ходьби, блокова рамка вертикалізатор, бігові доріжки та велотренажери.

З їхньою допомогою наші пацієнти зможуть швидше відновлюватися після травм, які вони отримали внаслідок війни.

Ініціатива «Реабілітація травм війни в Україні» впроваджується за підтримки Швейцарії та завдяки консолідації зусиль партнерів БФ «Пацієнти України» – Школи реабілітаційної медицини УКУ та Українського центру охорони здоров’я. А також спільно з національними та міжнародними партнерами - Міністерством охорони здоров'я України, Міністерством соціальної політики, Офісом Президента України, Офісом Першої Леді, Бюро ВООЗ в Україні, Міністерством у справах ветеранів, Національною службою здоров’я України та ін.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024