Українці з онкологією можуть отримати безоплатну медичну допомогу в Національному інституті раку

18 Січня 2023, 14:25
Національний інститут раку 1776
Національний інститут раку

Пацієнти з онкологією можуть отримати безоплатну високоспеціалізовану медичну допомогу в Національному інституті раку, який подав договір із НСЗУ на 16 пакетів послуг.

Якщо у пацієнта підтверджений діагноз в іншому медзакладі, але він хоче другу думку лікаря-спеціаліста, то може отримати направлення у лікуючого лікаря та пройти діагностику в Національному інституті раку, повідомляє Нацслужба здоров'я. 

В клініці Національного інституту раку проводять 40 видів досліджень: гематологічні, загальноклінічні, цитологічні. Лабораторні дослідження призначаються для встановлення та підтвердження діагнозу, диференціальної діагностики захворювань. Також – під час лікування, для оцінки ефективності та корегування терапії.
Також в Національному інституті раку проводять ендоскопічні дослідження онкологічної патології на ранніх стадіях, для достовірної та точної діагностики передракових станів шлунково-кишкового тракту та дихальних шляхів.
НІР вже приймає первинних пацієнтів за електронним направленням від сімейних лікарів або лікарів онкологів регіональних онкоцентрів.

Щоб отримати послугу в Національному інституті раку, пацієнти можуть записатися через кол-центр за номером 044 293 21 50. Або звернутися одразу в реєстратуру поліклініки з електронним направленням

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024