На Волині депутати хочуть скасувати своє рішення про реорганізацію обласної психлікарні

10 Січня 2023, 14:30
На Волині депутати хочуть скасувати своє рішення про реорганізацію обласної психлікарні 1654
На Волині депутати хочуть скасувати своє рішення про реорганізацію обласної психлікарні

Члени майнової комісії Волинської облради рекомендували скасувати рішення від 9 грудня 2021 року про реорганізацію Волинської обласної психіатричної лікарні шляхом приєднання до Волинського медичного центру терапії залежностей.

Про це йшлося під час засідання комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, де розглянули 12 питань порядку денного, пише обласна рада.

Участь у засіданні також взяли перший заступник голови облради Юрій Поліщук та заступник керуючого справами виконавчого апарату Юрій Ройко.

Зокрема, заслухавши інформацію начальниці відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Олени Кузьменко, члени комісії погодили передачу з балансу обласної інфекційної лікарні на баланс госпіталю ветеранів війни лікарських препаратів, а з обласної клінічної лікарні обласній психіатричній – медичних та функціональних ліжок і матраців до них.

За результатами щорічної інвентаризації обласні комунальні заклади клопоталися перед депутатами і про списання майна, непридатного для використання. Йдеться про автотранспорт та медичне устаткування.

Члени майнової комісії також рекомендували скасувати рішення обласної ради від 9 грудня 2021 року про реорганізацію комунального підприємства «Волинська обласна психіатрична лікарня» шляхом приєднання до Волинського медичного центру терапії залежностей. 

Оскільки упродовж останнього року психлікарня набула нового значення та можливостей у наданні послуг, майнова комісія вважає за доцільне змістити акценти в процесі реорганізації, і саме психіатричну клініку визначити правонаступником усіх майнових і немайнових прав комунального підприємства «Волинський медичний центр терапії залежностей».

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024