У Волинській облраді пропонують встановити сонячні батареї в обласній та дитячій лікарні

08 Грудня 2022, 12:26
У Волинській облраді пропонують встановити сонячні батареї в обласній та дитячій лікарні 1318
У Волинській облраді пропонують встановити сонячні батареї в обласній та дитячій лікарні

За результатами бюджетних слухань постійна депутатська комісія з питань бюджету і цінової політики сформувала висновки, які рекомендує Волинській ОВА врахувати при формуванні та виконанні обласного бюджету у 2023 році.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Серед пропозицій, які надали члени комісії:

  • врахувати збільшення видатків на виплату стипендій учням та студентам закладів освіти; 
  • передбачити співфінансування проєкту «Термореновація будівель медичних закладів Волині», що реалізується Європейським інвестиційним банком; 
  • запланувати фінансування на будівництво індивідуальної котельні для Княгининівського ліцею, ремонт даху приміщення Торчинського професійного ліцею, встановлення сонячних батарей в ОДЮСШ, обласній клінічній лікарні та медичному об’єднанні захисту материнства і дитинства, заміну газових котлів на твердопаливні у Горохівському психоневрологічному інтернаті, облаштування укриття в Руденському психоневрологічному інтернаті, капітальний ремонт водонапірної башти Голобського психоневрологічного інтернату.
Коментарі
09 Грудня 2022, 04:18
Послухайте, а як же "працюємо на перемогу"??? То я маю горбатитись і відправляти всім можливим волонтерам на дрони, а ви там розкіш у вигляді сонячних батарей плануєте? Звідки у нас стільки сонця, щоб фотовольтаїкою лікарню забезпечити, вам там що, нема куди гроші всадити? Скажіть на кєра мені це потрібно?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024