Студенти Волинського медичного інституту зібрали гроші на два акумулятори для військових

02 Грудня 2022, 14:07
Студенти Волинського медичного інституту зібрали гроші на два акумулятори для військових 1645
Студенти Волинського медичного інституту зібрали гроші на два акумулятори для військових

Чергову добру справу зробили студенти Волинського медичного інституту: на прохання військових зібрали кошти на придбання двох акумуляторів, які були необхідними для наших захисників на фронті.

Але особливою приємністю став візит воїнів – Ничипорука Михайла та Матерецького Андрія, які під час короткої відпустки встигли завітати в інститут і подякувати молоді, яка їх підтримує і вміє самоорганізуватися в складний час, йдеться на сторінці Волинського медінституту у фейсбуці
Воїни багато розповідали, а молодь слухала, затамувавши подих. Про важливість побратимства, мужність військових медиків, віддану допомогу волонтерів і простих людей, віру в перемогу і про зв’язок з близькими як про те, що найбільше додає сил.
Зустріч зі студентами була теплою та відвертою. Кожен із присутніх відчув: наш спокій і мир захищають найкращі люди, а наближати перемогу під силу кожному з нас.

Тож до Дня Святого Миколая в інституті стартував збір коштів і необхідних речей для випускників, які на фронті виборюють наше майбутнє.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024