У Львові встановили біонічний протез лікарю, який втратив руку на фронті

30 Листопада 2022, 15:30
У Львові встановили біонічний протез лікарю, який втратив руку на фронті 1578
У Львові встановили біонічний протез лікарю, який втратив руку на фронті

Лікар ортопед-травматолог Дмитро у складі групи медиків кілька місяців рятував наших захисників і захисниць на полі бою. Це майже двісті людей. 

Про історію бойового медика написав на своїй сторінці у фейсбуці керівник Першого медичного об'єднання Львова Олег Самчук. 

Під час однієї з евакуацій у червні Дмитро сам втратив праву руку.

До Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ Першого медичне об'єднання Львова лікар звернувся з проханням про найкращий протез. Адже він хоче повертатися на фронт.
Лікарі Львова встановили йому біонічну кінцівку українського виробника Esper Bionics. Її для хлопця придбала ІТ- компанія Symphony Solutions. Він став другим, хто отримав такий протез у Центрі НЕЗЛАМНІ.
«За час повномасштабного вторгнення ми у Національному реабілітаційному центрі НЕЗЛАМНІ Першого медоб’єднання Львова уже надали допомогу більш як семи тисячам поранених українців. Це військові та цивільні, дорослі та дітки. Діток більше 250. Щодня ми з командою працюємо для того, щоб кожен українець, який постраждав від війни, одужав, відновився і повернувся до максимально повноцінного життя. Протезування - один із ключових напрямів. І я щасливий, що мій колега, молодий ортопед-травматолог, отримав у нас сучасний біонічний протез і задоволений цим. Він щойно одружився, у нього все життя попереду. Я сподіваюся, завдяки нам цей хлопець зможе жити краще», – написав Олег Самчук. .

Також у медичному об'єднанні запросили Дмитра приєднається до їхньої команди. Саме такі люди мають працювати з нашими бійцями, мають займатися протезуванням.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024