Як Донецький центр спортивної медицини працює у Любешеві після релокації

03 Листопада 2022, 16:39
Як Донецький центр спортивної медицини працює у Любешеві після релокації 1462
Як Донецький центр спортивної медицини працює у Любешеві після релокації

Через повномасштабну агресію росії Донецький регіональний центр спортивної медицини переїхав з Бахмута до Любешева. Підприємство займається діагностикою, лікуванням та реабілітацією спортсменів.

Про це повідомляє Волинський інститут права. 

 Завідувач відділення спортивної медицини і реабілітації Донецького регіонального центру спортивної медицини Людмила Крячко розповіла, що приїхали до Любешева в квітні.

Місцеві підприємці допомогли цьому комунальному підприємству знайти приміщення для роботи. Працівників Центру та їх рідних посилили в гуртожитку місцевої школи. Зараз клієнтам з Донецької області надають допомогу здебільшого дистанційно. Водночас тут працюють і з мешканцями Любешівської громади.

Відбулося це в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024