Волинь отримала від ЮНІСЕФ автомобіль-рефрижератор для транспортування вакцини

26 Жовтня 2022, 15:32
Волинь отримала від ЮНІСЕФ автомобіль-рефрижератор для транспортування вакцини 783
Волинь отримала від ЮНІСЕФ автомобіль-рефрижератор для транспортування вакцини

Волинський обласний центр контролю профілактики хвороб отримала від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) автомобіль — рефрижератор для транспортування вакцин.

Про це йдеться на сайті установи. 

«Імунопрофілактика під час війни особливо важлива, адже ми стикнулися з безліччю нових викликів і через міграційні процеси, і через навантаженість на систему охорони здоров’я. Проте МОЗ робить усе можливе, щоби кожна дитина і кожен дорослий могли отримати свої щеплення за Національним календарем там, де вони перебувають», — наголосив Ігор Кузін, заступник міністра охорони здоров’я — головний державний санітарний лікар України.

Автомобіль оснащений спеціальним холодильним обладнанням з об’ємом для транспортування вакцин 4 куб. м за температурного режиму +2…+8 С˙, що дозволить доставляти необхідний запас вакцин до будь-якого закладу охорону здоров'я в межах Волинської області.

Заступниця генерального директора з дослідження біологічних факторів Ірина Єнжиєвська разом з колегами з відділу імунопрофілактики від імені ДУ «ВОЦКПХ МОЗ України» висловлюють щиру подяку Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ), Міністерству охорони здоров’я України та Центру Громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України за підтримку та таку необхідну допомогу у цей непростий час.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024