У медзакладах Волині – майже сорок вакансій для лікарів

23 Жовтня 2022, 09:17
У медзакладах Волині – майже сорок вакансій для лікарів 1856
У медзакладах Волині – майже сорок вакансій для лікарів

Понад 500 вакансій для лікарів опубліковано на Порталі вакансій медичних працівників Міністерства охорони здоров’я. 

З них майже сорок вакансій – у медичних закладах Волинської області. Ознайомитися з ними можна за посиланням https://work.moz.gov.ua. 

Найбільше лікарів потребують медичні заклади Ратнівської, Рожищенської, Нововолинської, Луцької, Камінь-Каширської, Прилісненської громад. Попит – на лікарів-анестезіологів, хірургів, сімейних лікарів, невропатологів, терапевтів та інших вузькопрофільних спеціалістів.

Портал вакансій медичних працівників є простим та зручним у користуванні. На ньому пошукачі можуть ознайомитися з усіма можливими опціями працевлаштування, додатковими перевагами та можливостями.

Щоб знайти вакансії у будь-якому регіоні України, медик-пошукач може скористатися фільтром за областю, вказавши необхідну у полі «Область».

Заклади охорони здоров’я можна відфільтрувати за формою власності та обрати з-поміж державних, комунальних, приватних тощо. 

Вакансії можна фільтрувати і за посадою. Для цього слід вибрати необхідну посаду з випадного списку. 

Фільтр автоматично відсортує вакансії за запитом та видасть усі відповідні. В описі вакансії міститься вся необхідна інформація, включно з вимогами до кандидата, розміром заробітної плати та додатковими перевагами. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024