У Волинському медичному інституті зібрали та відправили бійцям допомогу

15 Жовтня 2022, 16:10
У Волинському медичному інституті зібрали та відправили бійцям допомогу 921
У Волинському медичному інституті зібрали та відправили бійцям допомогу

Зараз на медичному фронті перебувають випускники Волинського медичного інституту (Луцького базового медичного коледжу). 

Тож спільнота інституту підготувала посилки з ліками, продуктами, засобами гігієни, фітопродукцією власного виробництва (ранозагоювальні мазі, чаї) та іншими смаколиками: усього 130 кг необхідних речей, йдеться на фейсбук-сторінці навчальної установи.

Волинський медичний інститут дякує студентам, які активно долучилися збором коштів, малюванням плакатів та написанням листів для наших Захисників. А також дякують волонтерам з громадських організацій «Європейський вектор Волині», «Самооборона Волині» та волонтерського руху «Меценати для солдата», які допомогли зібрати необхідні ліки та передали тактичну сумку медика. 

«Дорогі наші захисники! Дякуємо за вашу стійкість і хоробрість. Дякуємо за ваші гарячі серця, які не зраджують своєму покликанню навіть у надважких обставинах. Ми не знаємо, в яких умовах і де ви будете читати цей текст. Але знайте, що ми з нетерпінням чекаємо вашого повернення – аби разом творити оновлену, вільну, соборну Українську Державу. Молимось за вас і пишаємось вами!», – йдеться у дописі.

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024
14.04.2024