Вчителів та керівників закладів освіти запрошують на вебінар «Психічне здоров’я дітей та його захист»

06 Жовтня 2022, 08:05
Вебінар 707
Вебінар

До уваги вчителів та керівників закладів освіти!

Спеціально до Дня психічного здоров’я, що відзначається 10 жовтня, дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Міністерство освіти та науки України, Рух Олександра Педана «Junior» та ГО «Teenergizer» за ініціативи першої леді Олени Зеленської об'єднуються, щоб провести вебінар і підвищити обізнаність, рівень володіння практичними уміннями та сформувати відповідні компетентності щодо піклування та підтримки психічного здоров’я дітей в Україні.

Відбудеться вебінар 6 жовтня, о 15.00

Спікери та теми вебінару:

  • Світлана Ройз, відома дитяча сімейна психологиня: «психічне здоров'я під час війни і в мирний час. Як зберігати та зміцнити»
  • Андрій Боляк, керівник освітніх та спортивних програм ГО «Джуніор», к.фіз.вих., доцент: «Як взяти участь у Всеукраїнському флешмобі #спільно_дбай та стати частиною Національного рекорду України.»
  • Олександр Педан, лідер руху Junior: «Всеукраїнський флешмоб #спільно_дбай — шлях до єднання заради підтримки психічного здоров'я дітей»
  • Антон Атаманчук, вчитель початкових класів та зірка «руханки під час тривоги»: «Презентація руханки для дітей «Як подбати про власне психічне здоров’я». Вчимо разом з усією країною».

Участь у вебінарі безкоштовна, за попередньою реєстрацією: https://bit.ly/3Sqha95 

Увага! На вказану при реєстрації  електронну пошту, після завершення вебінару будуть надіслані матеріали для якісної підготовки та проведення флешмобу. Передивляйтесь також скриньку «спам».

Довідки за телефоном: +38 (067) 756-65-52 Андрій Анатолійович Боляк

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024