Геріатричний пансіонат на Волині отримав допомогу з Польщі

05 Жовтня 2022, 14:17
Геріатричний пасіонат на Волині отримав допомогу з Польщі 816
Геріатричний пасіонат на Волині отримав допомогу з Польщі

Голова Волиньради Григорій Недопад, депутат обласної ради Юрій Харченко привезли для потреб підопічних обласного геріатричного пансіонату допомогу, зібрану у Польщі.

Шість багатофункціональних інвалідних колясок, а також протипролежневі матраци і подушки для лежачих пацієнтів своїм волинським колегам як гуманітарну підтримку забезпечив директор Варшавського будинку опіки Гжегож Швеєр, йдеться на сторінці Волинської обласної ради у фейсбуці

«Це дуже хороший подарунок для наших мешканців, які обмежені в пересуванні, і неабияка допомога для реабілітації та догляду людей з інвалідністю, - каже очільниця закладу Алла Гнатюк. – В пансіонаті зараз понад 70 пацієнтів, які не можуть самостійно пересуватись і потребують сторонньої допомоги. А це – ледь не половина усіх підопічних».

Голова обласної ради зазначає, що в нинішній непростий для всієї країни час, допомога для таких закладів як геріатричний пансіонат дуже важлива.

«В закладі проживає більше 150 пацієнтів, з них 24 – це внутрішньо переміщені особи. Ми завжди намагаємось в усякий спосіб підтримувати комунальні заклади, які виконують соціальну функцію і піклуються про найменш захищених співгромадян», - наголосив Григорій Недопад.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024