Технопарк «Центр медичних інновацій» отримав 440 тисяч гривень від лотереї «М.С.Л» на тактичну медицину

05 Жовтня 2022, 12:39
Технопарк «Центр медичних інновацій» отримав 440 тисяч гривень від лотереї «М.С.Л» на тактичну медицину 892
Технопарк «Центр медичних інновацій» отримав 440 тисяч гривень від лотереї «М.С.Л» на тактичну медицину

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» від імені учасників «Благодійна лотерея «ДАР» 11 вересня вручив Технопарку «Центр медичних інновацій» символічний чек на 440 тисяч гривень  і наразі вже кошти надійшли на рахунок Громадської організації.

У громадській організації дякують кожному українцеві, який придбав квиток благодійної лотереї «ДАР» і таким чином підтримав ЗСУ – ви рятуєте життя українських воїнів, йдеться на сторінці ГО Технопарк «Центр медичних інновацій» у фейсбуці.

Також дякують усім, хто віддав свій голос за Технопарк Центр Медичних Інновацій – ваша підтримка важлива для організації і для тих військових, яким допомагають і зможуть ще допомогти!

Дякують оператору державних лотерей «М.С.Л.», який з початку війни фінансово підтримує ЗСУ, який розробив унікальну благодійну лотерею «ДАР», який об'єднує українців – ви з командою робите великий внесок у наближення Перемоги!

Кошти, зібрані учасниками «Благодійна лотерея «ДАР», направлять на виготовлення і формування:

  • індивідуальних аптечок військовослужбовця;
  • тактичних рюкзаків для військових медиків;
  • ноші медичні безкаркасні м'які.

«Про все, що ми закупимо, виготовимо, сформуємо, передамо безкоштовно військовим - будемо повідомляти і звітувати вам обов'язково, з фото. Дякуємо всім, хто наближає спільну Перемогу! Друзі, ми закликаємо вас і надалі підтримувати українську армію разом з Благодійною лотереєю «ДАР»! Грайте, вигравайте і допомагайте!», – йдеться у дописі. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024