Нововолинські офтальмологи за день прооперували 11 пацієнтів з хворобами очей. ВІДЕО

03 Жовтня 2022, 11:54
Нововолинські офтальмологи за день прооперували 11 пацієнтів з хворобами очей 353
Нововолинські офтальмологи за день прооперували 11 пацієнтів з хворобами очей

У Нововолинській лікарні лікарі продовжують відновлювати зір своїм пацієнтам в офтальмологічному відділенні.

Використовуючи офтальмологічну мікрохірургічну систему останнього покоління Stellaris!«Золотий» стандарт в офтальмології, найбільш безпечна і ефективна методика лікування катаракти – безшовна факоемульсифікація з імплантацією інтраокулярної лінзи (штучного кришталика), йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці

Перед операцією пацієнти обов’язково проходять комплексну передопераційну діагностику з консультативним висновком лікаря-офтальмолога. За потреби – надаються консультації інших спеціалістів.Операція є цілком безпечною і вважається найменш травматичною. Триває всього 10-15 хвилин під місцевою анестезією (під наглядом лікаря-анестезіолога) з використанням високоточного ультразвукового устаткування.

Необхідний розмір кришталика для кожного окремого пацієнта розраховується індивідуально за спеціальною математичною формулою. 

Завдання лікаря точно і вірно виконати вимірювання параметрів ока і ввести ці дані до спеціального приладу, який автоматично проведе обчислення оптичної сили ІОЛ.

Для імплантації використовують тільки кращі сертифіковані в Україні моделі інтраокулярних лінз (ІОЛ) від відомих світових виробників Америки та Франції.

Тих, кому потрібна консультація офтальмолога, можна звертатися за телефоном: 093 252 23 23 лікарка-офтальмологиня Хлап Катерина Віталіївна

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024