Все про вагінальні кульки: призначення, рекомендації щодо вибору

22 Вересня 2022, 09:29
Все про вагінальні кульки: призначення, рекомендації щодо вибору 5879
Все про вагінальні кульки: призначення, рекомендації щодо вибору

Від стану м'язів тазового дна, що підтримують матку, сечовий міхур, тонкий кишечник, залежить здоров'я жінки, а також її відчуття під час оргазму. Для відновлення їхнього тонусу використовується спеціальний тренажер – кульки Кегеля.

Що таке вагінальні кульки

Кулі для інтимних м'язів, які також відомі як кульки Гейші або Кегеля, розроблені з метою підвищення ефективності спеціальних вправ, розроблених доктором Кегелем. Тренажер виготовляється з м'яких або твердих полімерних матеріалів, а для з'єднання кульок використовується гнучкий шлейф.

Кулі на тренажері можуть мати різний діаметр масу. Початківці зазвичай використовують легкі кулі, поступово замінюючи їх на більш важкі.

Навіщо потрібні кульки для тренування інтимних м'язів

М'язи піхви можуть стоншуватися і розтягуватися внаслідок вікових змін, хвороб, після пологів. При погіршенні стану інтимних м'язів можлива поява таких порушень:

  • зниження чутливості тканин;
  • дискомфорт у промежині;
  • порушення сечовипускання;
  • застійні процеси в органах малого таза;
  • варикозне розширення тазових вен.

Основне призначення кульок Кегеля – відновлення тонусу інтимних м'язів. Це важливо як для здоров'я жінки, а й підвищення якості інтимних відносин. Треновані м'язи дозволяють жінці контролювати оргазм, а відчуття під час кульмінації стають набагато гострішими.

Як працюють кульки Кегеля

Опишемо принцип дії тренажерів Кегеля. Кульки змащуються лубрикантом на водній основі, після чого вводяться в піхву. Стінки вагіни виявляються під тиском ваги куль, одночасно з цим виконується масаж навколишніх тканин, що покращує кровообіг.

Під час вправ жінка поперемінно напружує/розслаблює м'язи піхви. Важливим є як кількість повторень та підходів, так і час, протягом якого напружуються м'язи.

Тренажер Кегеля – це простий у використанні пристрій, який можна купити в інтим-магазинах у двох модифікаціях:

У вигляді набору конусів. У комплект входять конуси однакового розміру, але з різною вагою. Їх вводять у піхву і намагаються утримувати, напружуючи м'язи. Чим важчий елемент, тим сильніше потрібно напружити м'язи.

У вигляді набору кульок. Принцип дії такий самий, як і у конусів. Розмір та маса кульок також можуть бути різними.

Як вибрати вагінальні кульки

Для профілактики чи усунення порушень сечовипускання, зміцнення м'язів тазового дна, підготовки до пологів, підвищення якості інтимного життя можна використовувати як механічні, так і інтелектуальні тренажери.

Прості кульки Кегеля ефективні у відновленні тонусу м'язів малого таза, підвищують результативність класичних вправ Кегеля. Популярні в секс-шопах тренажери зі зворотним зв'язком і контролем із програми, встановленої в смартфоні, мають ширший функціонал. Інтелектуальна система та датчики відстежуватимуть наскільки правильно ви виконуєте вправи, вестимете статистику.

Найкращим матеріалом для виготовлення вагінальних кульок є силікон. Він є безпечним для здоров'я жінки, не викликає алергічних реакцій, дискомфорту при контакті.

Початківцям ми рекомендуємо кульки діаметром 3,5 см вагою від 60 до 85 г. Перші тренування краще проводити з кулями великого діаметра і невеликою вагою (дрібніші кульки утримувати важче). Поступово розмір потрібно зменшувати, а збільшувати масу.

Коментарі
18 Жовтня 2022, 20:13
https://urbanflowers.com.ua/ Все, що ви робите в ліжку – чудово і абсолютно правильно. Сексуальність - як квітка, дозвольте їй розкритися та розцвісти. Саме тому ми назвали наш магазин Urban Flowers.
18 Жовтня 2022, 20:14
https://urbanflowers.com.ua/ Все, що ви робите в ліжку – чудово і абсолютно правильно. Сексуальність - як квітка, дозвольте їй розкритися та розцвісти. Саме тому ми назвали наш магазин Urban Flowers.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024