МОЗ разом із партнерами відбудовує зруйновану терористами Макарівську амбулаторію

17 Вересня 2022, 09:00
МОЗ разом із партнерами відбудовує зруйновану терористами Макарівську амбулаторію 376
МОЗ разом із партнерами відбудовує зруйновану терористами Макарівську амбулаторію

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко відвідав Макарів, що на Київщині, та подивився на хід будівництва центру первинної медико-санітарної допомоги, який на початку березня вщент зруйнували російські окупанти.

Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоров'я України. 

«Будівництво нового центру первинної медико-санітарної допомоги в Макарові на місці повністю зруйнованого російськими окупантами — це один із перших проєктів, які ми реалізовуємо в рамках післявоєнного відновлення та розвитку країни. І будуємо, не оглядаючись на те, що було, а робимо інноваційні об'єкти, щоб заклади охорони здоров’я були однакові комфортні як для пацієнтів, так і для медичних працівників. Інновації будуть і в дизайні об'єктів, і в технологіях, які використовуватимуться у лікарнях», — коментує Віктор Ляшко. 

Заклад охорони здоров'я буде відновлений коштом внесків українських і міжнародних благодійників. Проєкт передбачає будівництво сучасної амбулаторії за міжнародними стандартами та  оснащення її всім необхідним обладнанням. Амбулаторія обслуговуватиме близько 16 000 пацієнтів.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров'я спільно з «Благодійним фондом «Київська Школа Економіки», Київською обласною військовою адміністрацією та Комунальним некомерційним підприємством «Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги» підписали меморандум про співпрацю. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024