Голова Сарненської районної адміністрації проінспектував багатопрофільну лікарню

15 Вересня 2022, 15:55
У Рокитнівські багатопрофільній лікарні провели перевірку 904
У Рокитнівські багатопрофільній лікарні провели перевірку

Голова Сарненської районної адміністрації, Олександр Кохан, разом із головою Рокитнівської селищної ради, Григорієм Таргонським, проінспектували багатопрофільну лікарню.

Про це журналісти Район.Сарни дізналися від пресслужби Сарненської районної адміністрації.

Високопосадовці разом з головним лікарем оглянули роботу приймального відділення, яке минулого року запрацювало завдяки програмі Президента України «Велике будівництво».

Наразі пацієнти відділення мають змогу безоплатно отримати медичні послуги. У лікарні активно користуються медичним обладнанням, яке було закуплено за кошти державного бюджету. Медпрацівники зазначають, що з новим обладнанням працювати стало ефективніше та якісніше, а точні діагнози встановлюються набагато швидше. За електронним направленням сімейного лікаря апарат комп’ютерної томографії обслуговує 6-8 осіб на день. Також за необхідності пацієнтам проводять безплатні обстеження за допомогою рентгенологічного комплексу та УЗ-системи.

Наблизити надання медичних послуг до кожного жителя Сарненщини, − це те, над чим ми працювали й до війни. І це одна з тих речей, над якими ми продовжимо працювати й надалі, долаючи виклики сьогодення – коментує Олександр Кохан.

Наразі заклад готується й до опалювального сезону. Першочергово подбали про автономні джерела живлення та запас пально-мастильних матеріалів.

Варто зазначити, що навантаження на лікарню зросло, адже окрім викликів воєнного стану триває й боротьба з коронавірусною хворобою. Слід зазначити, що запобігти та полегшити перебіг захворювання допомагає вакцинація.

 
 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024