Дві лікарні в Рівненському районі отримали потужні генератори

15 Вересня 2022, 15:13
Дві лікарні в Рівненському районі отримали потужні генератори 1052
Дві лікарні в Рівненському районі отримали потужні генератори
У рамках Угоди про транскордонну співпрацю між Люблінським повітом Люблінського воєводства Республіки Польща та Рівненським районом Рівненської області, лікарні отримали потужні генератори. У разі надзвичайної ситуації кожен з них дозволить забезпечити безперебійну роботу кисневої станції, операційних та реанімації.
 
Керівництво Рівненського району продовжує забезпечувати життєдіяльність найбільшого району в області. Найголовніше завдання, щоб кожен медичний заклад був забезпечений альтернативними джерелами живлення, повідомляють на сайті райдержадміністрації. 
 
«Висловлюємо щиру вдячність нашим партнерам з Польщі за підтримку. Величезна подяка нашим польським друзям, які з перших днів повномасштабного вторгнення надавали нам всіляку допомогу», – підкреслив голова  Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль. 
 
«Керівництво громад та установ, які отримали устаткування, своєю чергою, також, висловлюють щирі слова подяки нашим 
польським партнерам. Зокрема, хочемо особливо відзначити старосту Люблінського повіту Люблінського воєводства Республіки Польща Антоня Здіслава, який у час війни підтримує нашу країну та наш район», – йдеться у повідомленні. 
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024