У Празі відкрили кабінет педіатра для дітей та підлітків із України

13 Вересня 2022, 11:08
У Празі відкрили кабінет педіатра для дітей та підлітків із України 1719
У Празі відкрили кабінет педіатра для дітей та підлітків із України

5 вересня Загальна факультетська лікарня (Všeobecná fakultní nemocnice) відкрила кабінет педіатра для дітей та підлітків із України в Клініці педіатрії та спадкових порушень метаболізму.

З понеділка до п’ятниці лікарі тут надають лікувально-профілактичну допомогу дітям від новонароджених до 19 років. Зокрема, проводять невідкладні та профілактичні огляди, вакцинацію, основні лабораторні дослідження та аналізи. Для першого обстеження необхідно мати з собою медичну картку, включно зі щепленням, повідомляють партнери мережі гіперлокальних ЗМІ Район.ін.юа Рroukrainu.

Реєстрація у лікаря та послуги

Зареєструватися у лікаря можна або за телефоном 224 967 639, або написати на електронну пошту [email protected]. Здебільшого всі послуги покриваються державним медичним страхуванням (VZP). Тільки деякі необов’язкові щеплення та медичне обслуговування є платними.

Адреса та графік роботи

Кабінет педіатра для дітей та підлітків із України розташований у Клініці педіатрії та спадкових порушень метаболізму Загальної факультетської лікарні (Klinika pediatrie a dědičných poruch metabolismu VFN a 1. UK) на вулиці Ke Karlovu 455/2, 128 08 у районі Прага 2 (Дитячий ареал Karlov), будівля E1 на першому поверсі.

Графік роботи кабінету

Про Загальну факультетську лікарню

Загальна факультетська лікарня в Празі (Všeobecná fakultní nemocnice – VFN) є однією з найбільших лікарень у Чеській Республіці. Тут надають базову, спеціалізовану, амбулаторно-діагностичну та іншу допомогу дітям і дорослим у різних сферах. Це також основна навчальна база 1-го медичного факультету Карлового університету в Празі та найбільший медичний дослідницький центр у Чеській Республіці.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024