Патологія чи норма: як визначити, чи сильно випадає волосся

13 Вересня 2022, 10:18
Патологія чи норма: як визначити, чи сильно випадає волосся Реклама 363
Патологія чи норма: як визначити, чи сильно випадає волосся

Інколи під час визначення інтенсивності випадіння волосся люди вдаються до суб’єктивних оцінок і не можуть з упевненістю сказати, чи справді все добре/погано. Фізіологічною нормою є втрата від 100 до 150 волосин на добу, проте робити підрахунки не обов’язково. Якщо ж проблема дійсно присутня, варто з’ясувати, чому випадає волосся у вашому конкретному випадку.

Ознаки та причини надмірного випадіння волосся

Як правило, визначити завелику інтенсивність випадіння можна візуально. Якщо зазвичай ви не бачили на гребінці так багато волосин, є привід замислитися про зміну засобів для догляду. Коли випадіння стає осередковим, на голові з’являються ділянки облисіння — це вже причина звернутися до спеціалістів. Також звертайте увагу на свій пробір. Якщо він стає більш помітним і широким, на жаль, є проблема.

Причини надмірного випадіння можуть бути різними:

  • брак корисних речовин;

  • гормональні порушення;

  • хронічні захворювання;

  • вплив генетики (особливо стосується чоловіків);

  • стреси;

  • агресивні фактори навколишнього середовища.

Так чи інакше, вирішувати питання варто одразу у двох напрямках: і позбавлятися причини випадіння, і використовувати косметичні засоби, що допоможуть зберегти та відновити шевелюру.

Vichy: з турботою про ваше волосся

Міжнародний бренд Vichy пропонує косметику для догляду за волоссям, яка завдяки інноваційним формулам і унікальному складу допомагає повернути природну красу. У складі засобів — цілющі термальні води, а також компоненти, що мають цілеспрямовану дію проти випадіння. Крім цього, лінійки косметики для волосся представлені засобами проти лупи, для росту, зміцнення, боротьби із жирністю тощо.

Компанія виступає за комплексний підхід до щоденних ритуалів краси, що мають включати догляд за шкірою, волоссям, здорове харчування та фізичну активність. Дерматокосметика бренду розробляється з клінічним тестуванням і ретельною перевіркою ефективності, тому результат буде помітним уже після першого використання. Гіпоалергенність, унікальність складу, безпечність і виготовлення з турботою про довкілля — також у списку переваг продукції від цієї компанії.

Обираючи Vichy, ви робите не просто вибір на користь якісної косметичної продукції, але й дотримуєтеся особливої філософії життя.

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024