У Володимирі реконструюють приймальне відділення лікарні

10 Вересня 2022, 12:52
У Володимирі реконструюють приймальне відділення лікарні 802
У Володимирі реконструюють приймальне відділення лікарні
Розробники презентували скореговану проєктно-кошторисну документацію на проведення робіт із реставрації приймального відділення Володимирського ТМО, що передбачає створення на його базі відділення екстреної медичної допомоги.
 
На світлинах із візуалізацією можна побачити як виглядатиме відремонтоване приміщення як зовні, так і всередині. Знімки на своїй сторінці у фейсбук опублікував міський голова Ігор Пальонка. 
 
Відповідно до розробленого проєкту відділення буде реконструйоване добудованим заїздом для карет невідкладної медичної допомоги, а також розширене до площі понад 2 тисячі метрів квадратних. На ремонт приміщення уже оголошуються торги і до кінця року планується його завершення. На це з місцевого бюджету буде витрачено 26 мільйонів гривень, виділення яких погодили депутати на крайній сесії міської ради.
 
Нове приймальне відділення матиме діагностичний, операційний та інтервенційний блоки з сучасним ангіографом для лікування інфарктів та інсультів. Тут буде усе необхідне для надання швидкої та якісної допомоги пацієнтам при невідкладних станах по різних напрямах. Відділення також спроєктоване таким чином, що у приміщенні буде забезпечений повний доступ для людей з інвалідністю.

 
«Медицина – це пріоритетна галузь для нашої громади. Тож, не зважаючи на те, що ТМО свого часу не стало опорною лікарнею і, як наслідок, не отримало додаткового державного фінансування, протягом двох останніх років з місцевого бюджету було виділено десятки мільйонів гривень, завдяки яким зроблено сучасний ремонт, придбано нове обладнання та забезпечено усі відділення лікарні киснем. Реконструкція приймального відділення, а також придбання дороговартісного ангіографа, стануть іще одним кроком у боротьбі за статус кластерної лікарні, який, сподіваюсь, отримає саме Володимирське ТМО», – йдеться у повідомленні.
 
 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024