У Луцькій дитячій поліклініці оновили стоматологічне відділення

16 Серпня 2022, 15:47
У Луцькій дитячій поліклініці оновили стоматологічне відділення 996
У Луцькій дитячій поліклініці оновили стоматологічне відділення
У Луцькій міській дитячій поліклініці наприкінці минулого року здійснили капітальну реновацію стоматологічного відділення, де створили комфортні умови для перебування і лікування діток.
 
Тут ви отримаєте гарантовано якісні послуги від фахівців, кожен із яких має багаторічний стаж роботи з дітьми і несе відповідальність за результат, повідомила у спільноті «Медицина Луцьк» керівниця закладу охорони здоров'я Оксана Лєщинська. 
 
В капітально відремонтованому відділенні дотримано всіх ступенів захисту, безпеки і стерильності, щоб діткам нічого не загрожувало. У відділенні є власна стерилізаційна і хірургічна кімнати, здійснюються всі етапи обробки стоматологічного інструментарію.
 
«Безоплатно і якісно – це можливо і доступно для наших пацієнтів! Адже лікування дитячих зубчиків у нашій поліклініці фінансується коштом Національної служби здоров’я України. При цьому використовуються сучасні методики лікування і високоякісні стоматологічні матеріали, а також якісне і безпечне знеболення. До кожної дитини застосовується індивідуальний підхід, лікування відбувається за принципом – одна дитина і один лікар, що запобігає тривожності дітей, які в минулому могли перебувати по кілька дітей в одному кабінеті. В оновлених приміщеннях особливу увагу зосередили на створенні комфортного і приємного інтер’єру, де діткам цікаво і затишно перебувати, розглядаючи яскраві малюнки», – йдеться у повідомленні. 

 
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
22.04.2024