Урологія: консультація лікаря-уролога та переваги звернення у Мед-Атлант

09 Серпня 2022, 13:04
Урологія: консультація лікаря-уролога та переваги звернення у Мед-Атлант Реклама 2240
Урологія: консультація лікаря-уролога та переваги звернення у Мед-Атлант

Урологія спеціалізується на діагностиці та лікуванні чоловічих та жіночих урологічних захворювань сечостатевої системи. У приватному медичному центрі Івано-Франківська є сучасна урологія в Мед-Атлант, в якій працюють кваліфіковані лікарі з досвідом.

Вони використовують на практиці інноваційні методики лікування та новітню апаратуру, що дозволяє поставити точний діагноз. До пацієнтів передбачено індивідуальний підхід, гарантується конфіденційність та безпека. У відділенні стаціонару створено комфортні умови та працює відповідальний медичний персонал.

Консультація уролога: коли треба звернутися до лікаря?

Проконсультуватися з кваліфікованим лікарем-урологом потрібно за такої симптоматики:

  • проблеми із сечовипусканням;
  • кров у сечі чи калі;
  • болі внизу живота або в поперековому відділі;
  • свербіж та печіння;
  • нетримання сечі;
  • проблеми з ерекцією;
  • запальні процеси в нирках, сечовому міхурі та ін.

Після огляду та збору анамнезу лікар-уролог призначить лабораторні аналізи та додаткову діагностику. За результатами обстеження поставить точний діагноз та призначатиме ефективний індивідуальний план лікування.

Урологія спеціалізується на лікуванні різних урологічних захворювань, у тому числі запалення в нирках, орхіту, доброякісних пухлин, аденоми простати та чоловічої безплідності, нетримання сечі та ін.

Особливості лікування та діагностичного обстеження в урології

В Івано-Франківську є приватний медичний центр Мед-Атлант, в якому для діагностики використовують найновішу апаратуру від кращих світових виробників. До основних методів обстеження пацієнтів відносять таке:

  • УЗД (малого таза та інших органів);
  • загальноклінічні та біохімічні аналізи крові та інші види за показаннями;
  • посів на мікрофлору;
  • мікроскопічні дослідження та ін.

Чоловікам слід звертатися до лікаря-андролога, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні чоловічої безплідності та еректильної дисфункції.

Для цього застосовуються інноваційні малоінвазивні методики, для яких характерна ефективність, безпека, скорочений період відновлення, малоінвазивність та відносна безболісність.

Для лікування різних урологічних захворювань широко використовується ударно-хвильова терапія. Вона ефективна для усунення таких проблем у чоловіків, як простатит, еректильна дисфункція, викривлення статевого члена.

Під впливом ударних хвиль відбувається відновлення обміну речовин, посилюється приплив крові до органів, активізується природне оновлення клітин та покращується метаболізм. Процедура відбувається безболісно, ​​немає побічних явищ та займає не більше 10 хвилин. 

Проводиться в амбулаторних умовах, а кількість сеансів у кожному випадку визначається індивідуально та залежить від складності та типу захворювання. Своєчасне звернення до уролога дозволить уникнути ризику розвитку ускладнень та допоможе зберегти чоловіче здоров'я на довгі роки.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024