Любомльське ТМО підтвердило свій статус «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта»

24 Липня 2022, 09:40
Любомльське ТМО підтвердило свій статус «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта» 697
Любомльське ТМО підтвердило свій статус «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта»

Усі відділення Любомльського ТМО підтвердили свій статус «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта» та отримали відповідні відзнаки.

Про це йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці. 

Підтвердження статусу «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» - є одним із найвагоміших досягнень для закладів охорони здоровя, адже безпека кожного пацієнта має бути пріоритетом у роботі медичного персоналу.

Представники проєкту перевіряють дотримання стандартів чистоти та безпеки у закладах охорони здоров’я згідно з чинними нормами, сучасний стан гігієни у закладах охорони здоров’я України.

В результаті гігієнічного аудиту, який проводить спеціаліст асоціації «СОІК», КНП «Любомльське ТМО» Любомльської міської ради підтвердило, що усі його відділення є безпечними для прийому та надання медичної допомоги хворим.

Робота медичного персоналу є вкрай небезпечною та вимагає спеціально створених умов. Практична реалізація проекту «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» на сьогоднішній день демонструє те, що далеко не всі лікувальні установи в нашій країні мають чітко організовану гігієнічну модель. Однак медичні сестри Любомльського ТМО підтвердили спеціалістам «СОІК», котрі проводили гігієнічний аудит, що у своїй роботі чітко дотримуються усіх санітарно-гігієнічних норм та стандартів роботи.

Здобувши статус «Чиста лікарня безпечна для пацієнта», відділення отримали відзнаку у вигляді таблички із надписом, яку розмістили при входах у кожне відділення, що засвідчує кожному пацієнтові про 100% чистоти.

Отож, разом зі статусом «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» заклад охорони здоров'я отримує:

· чітко налагоджену систему гігієни;

· підготовлений практично та обізнаний теоретично персонал;

· престиж та публічне схвалення;

· високий кредит довіри до лікаря.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024