Волинська обласна дитяча лікарня отримала допомогу від ЮНІСЕФ

23 Липня 2022, 15:35
Волинська обласна дитяча лікарня отримала допомогу від ЮНІСЕФ 1019
Волинська обласна дитяча лікарня отримала допомогу від ЮНІСЕФ

Медичне об’єднання захисту материнства і дитинства за сприяння Управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації отримало від Дитячого фонду ООН гуманітарний вантаж, призначений для використання при наданні медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям, новонародженим та діткам старшого віку. 

Про це йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці.

Ця допомога також слугуватиме наданню допомоги в умовах надзвичайних ситуацій і війни, адже серед хворих, які звертаються за допомогою, тепер значна частина тих, хто опинився в складних життєвих обставинах. На лікування в обласну дитячу клінічну лікарню і перинатальний центр щоденно поступають такі хворі, в тому числі і внутрішньопереміщені особи.

В складний час військової агресії в Україні ця допомога є надзвичайно важлива.
Довідково: Міжнародний надзвичайний фонд допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) був заснований у 1946 році. Його мета: допомагати дітям і молодим людям усіх країн, що опинилися в складних життєвих обставинах.

ЮНІСЕФ відкрив своє Представництво у Києві у 1997 році. За цей час Фонд надав Уряду України допомогу на загальну суму понад 130 мільйонів доларів США, що дозволило розробити і реалізувати низку програм у галузі охорони здоров’я, води і санітарії, освіти та захисту прав дітей.

Читайте також: Куди звертатись батькам дітей із труднощами розвитку та інвалідністю, у тому числі переселенцям

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024