Територіальне медичне об'єднання Володимира співпрацюватиме з Литвою

16 Липня 2022, 15:00
Територіальне медичне об'єднання Володимира співпрацюватиме з Литвою 1174
Територіальне медичне об'єднання Володимира співпрацюватиме з Литвою

Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання відвідали представники делегації з Литви.

Відбулася зустріч 12 липня, йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці.

У рамках робочого візиту делегації з Расейняського району у Володимирську громаду обговорили майбутню тісну співпрацю української та литовської громад у сфері охорони здоров’я.

Під час візиту до лікарні представників делегації приємно вразив рівень матеріально-технічного забезпечення медичного об’єднання. Також литовці були приємно здивовані спектром діагностичних послуг, процедур та оперативних втручань, що надаються у лікарні.

Саме тому мер Расейняського району виявив бажання організувати обмін досвідом медиків, а також було домовлено про надання гуманітарної допомоги для ТМО у вигляді ліжок.

Варто зазначити, що між українською та литовською сторонами була підписана угода про співпрацю, в рамках якої володимирські медики обміняються досвідом із литовськими колегами. Зокрема, вже на вересень запланована поїздка лікарів Володимира до литовського міста Расейняй.

Співпраця з іноземними партнерами - це чудова можливість поліпшити якість надання послуг для пацієнтів та обмінятися досвідом із закордонними колегами, переконані у Володимирському ТМО.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024