У дитячій поліклініці Луцька оновили реабілітаційну базу

05 Липня 2022, 11:20
У дитячій поліклініці Луцька оновили реабілітаційну базу 502
У дитячій поліклініці Луцька оновили реабілітаційну базу
Сколіози, порушення постави різного ступеня, дисплазії суглобів, плоскостопість та інше – всі ці відхилення опорно-рухового апарату, на жаль, є одними з найбільш поширених захворювань серед дітей різного віку.
 
Такі порушення важливо виявляти якомога раніше, щоб можна було усунути їх з допомогою реабілітації, позбавивши дитину від проблем у майбутньому. Про це на своїй сторінці у фейсбук пише директорка Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська. 
 
«Про ці відхилення важливо говорити, не можна закривати очі на сколіотичну поставу у дитини чи інші, на перший погляд, не критичні порушення розвитку. Бо халатне ставлення і відсутність своєчасної допомоги можуть призвести до складних наслідків», – йдеться у дописі.
 
У Луцькій дитячій поліклініці значно підсилили і осучаснили комплекс реабілітаційно-відновлювальних процедур. Мають якісне обладнання, кілька реабілітаційних кабінетів, фахових спеціалістів, які допоможуть дітям виправити, або поліпшити стан опорно-рухового апарату. Працюють також із дітками, які мають складні діагнози, надаємо допомогу і призначаємо комплекс необхідних процедур після направлення педіатра.
«Ми живемо в надзвичайно складний час, але здоров’я і самопочуття дитини потребує належної уваги за будь-яких умов. У літній період, якщо є така можливість, рекомендуємо приділяти достатньо уваги виправленню проблем опорно-рухового апарату», – зауважує Оксана Лєщинська. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024