Американські пластичні хірурги безкоштовно оперуватимуть постраждалих внаслідок війни

03 Липня 2022, 17:16
Американські пластичні хірурги безкоштовно оперуватимуть постраждалих внаслідок війни 865
Американські пластичні хірурги безкоштовно оперуватимуть постраждалих внаслідок війни

В Україні анонсували медичну ініціативу, яка надаватиме безкоштовні послуги жертвам війни.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала президентка медичної та наукової платформи доказової медицини INgenius, лікарка Інституту отоларингології США Іванка Небор.

За словами лікарки, у вересні 2022 року запланована медична місія FACE TO FACE Ukrainian Medical Mission, у рамках якої команда американських лицевих пластичних хірургів надаватиме медичну допомогу особам, які отримали травми голови, обличчя та шиї.
Ця гуманітарна програма створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS) (The Educational and Research Foundation), Інститутом хірургії Валіхновського та організаціями Razom for Ukraine та INgenius.
Американські лікарі разом з українськими колегами відбиратимуть пацієнтів для проведення реконструктивних операцій на обличчі та шиї. Для пацієнтів, які пройдуть відбір для участі в місії, операція та перебування в клініці будуть безкоштовними. Оперативне лікування буде проходити в місті Івано-Франківськ.
Якщо у вас є пацієнт або ви є потенційним пацієнтом із травмами голови, обличчя та/або шиї, для отримання інформації про те, як подати заявку, напишіть на [email protected]
В процесі подачі спочатку вам буде надана для підпису Згода на обробку персональних даних. Далі вам потрібно буде надіслати персональні дані (ім’я, дата народження тощо), коротку історію хвороби, попередні операції, скановані копії виписок (за наявності) та фотографії. Після отримання та розгляду цієї інформації вам буде повідомлено, чи прийнято особу до участі в місії, а також деталі про місце та дату оперативного втручання.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024