Психоневрологічному інтернату на Рівненщині передали два автомобілі «швидкої» допомоги

26 Червня 2022, 09:40
Психоневрологічному інтернату на Рівненщині передали два автомобілі «швидкої» допомоги 508
Психоневрологічному інтернату на Рівненщині передали два автомобілі «швидкої» допомоги

Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка передала у користування Урвенському психоневрологічному інтернату гуманітарну допомогу.

Так, дві «швидкі» допомоги будуть обслуговувати підопічних інтернату, які проживають в Урвенському та Орлівському відділеннях, повідомляє сайт Рівненської обласної військової адміністрації. 

Як зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, така допомога для закладів соціального захисту вкрай важлива. Ці машини-реанімобілі надійшли гуманітарною допомогою від європейських партнерів. Автомобілі не нові, але у гарному стані.

«В Урвенському психоневрологічному інтернаті наразі проживає 388 підопічних, із них 183 внутрішньо переміщені особи з м.Покровськ та смт Камишівка Донецької області, які були евакуйовані. Раніше, за підтримки міжнародних та волонтерських організацій області у ці заклади ми вже передавали гуманітарну допомогу, а саме: матраци, ліжка, бойлери, пральні машини, мікрохвильові печі, електрочайники, станцію знезалізнення води, набори текстильної білизни, ковдри, гігієнічні засоби. Сьогодні ми бачимо гарну взаємодію, взаємодопомогу між закладами охорони здоров'я та соцзахисту Рівненщини», – підсумувала заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

Нагадаємо, територія Урвенського інтернату – 11,3 гектарів, на яких розміщені сім житлових корпусів.

Нагадаємо, раніше зі Швеції на Рівненщину передали три медичні автомобілі.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024