Володимир-Волинське ТМО підтвердило статус «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта»

25 Червня 2022, 09:18
Володимир-Волинське ТМО отримало сертифікат Всеукраїнського проекту 425
Володимир-Волинське ТМО отримало сертифікат Всеукраїнського проекту

Володимир-Волинське ТМО отримало сертифікат Всеукраїнського проєкту «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» від Асоціації «Служба організації інфекційного контролю».

  • Служба організації інфекційного контролю провела у лікарні аудит, склала протоколи і надала свідоцтво у вигляді табличок та відзнак на вхідних дверях про те, що відділення пройшли сертифікацію проекту «Чиста лікарня безпечна для пацієнта», інформують на сторінці медзакладу у фейсбуці.
Представниця Асоціації Наталія Лебедюк особисто привітала керівництво та колектив лікарні з підтвердженням та отриманням статусу та подякувала за плідну роботу.

Представники Асоціації підтвердили, що відділення лікарні дотримуються виконання умов програми «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта». Зокрема, відділення оснащені засобами для гігієни рук, засобами для дезінфекції поверхонь та інструментів, обладнанням для прибирання, професійними місткостями. 

Також налагоджена система утилізації медичних відходів. Крім цього, персонал лікарні володіє основними навичками забезпечення санітарно-епідеміологічного режиму в закладі охорони здоров’я.

Так, сертифікат програми «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» отримало інфекційне відділення.

Підтвердили статус:

- акушерсько-гінекологічне відділення ;

- відділення анестезіології та інтенсивної терапії;

- приймальне відділення КП «Володимир-Волинське ТМО»;

- відділення амбулаторного гемодіалізу ;

- неврологічне відділення.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024