Як підібрати для себе вітаміни

30 Травня 2022, 13:00
Вітаміни 850
Вітаміни

Для дорослих і дітей дуже важливо в достатній кількості вживати вітаміни і мінерали. Більша частина цих речовин потрапляє в організм разом з продуктами харчування. Також можна додатково вживати спеціально підібраний комплекс вітамінів.

Чому необхідно додатково вживати вітаміни?

Дефіцит певних вітамінів негативно відображається на організмі людини. Це призводить до хронічної втоми, сонливості, перепадів настрою, проблем з пам’яттю і увагою. Страждає імунна система, яка неспроможна протистояти різноманітним інфекційним хворобам і простудам. На фоні недостатньої кількості вітамінів в організмі спостерігаються значні порушення в роботі всіх органів і систем.

Основні причини авітамінозу:

● недавно перенесені захворювання;

● нераціональне харчування;

● нестача сонця;

● період вагітності або лактації;

● деякі захворювання ШКТ, що заважає засвоєнню корисних речовин з їжі.

Виявити нестачу вітамінів буває складно. Це можна запідозрити по поганому стані шкіри, волосся, нігтів або при розвитку певних захворювань. Точно сказати про наявність авітамінозу можна після здачі спеціального аналізу.

Як вибирати вітаміни

Щоби попередити нестачу вітамінів і мінералів, рекомендується вживати спеціальні вітамінні комплекси. Їх склад підібраний таким чином, щоб задовольнити добову потребу в різноманітних речовинах.

Супрадин®* — вітаміни, на які варто звернути увагу. Виробник пропонує продукти, які розроблені конкретно для потреб певних вікових категорій. Як для дітей, так і для дорослих можна підібрати комплекси, які максимально враховують потреби конкретної людини:

● Ведмежуйки. Препарат у вигляді ведмежат, який допомагає підняти імунітет дитини та сприяє розвитку.

● Розумняшки. Смачні та корисні вітаміни в вигляді рибок і морських зірок, які підтримують процеси росту та інтелектуального розвитку дитини.

● Магічне драже. Має в складі 9 вітамінів і мінерали, які необхідні для функціонування дитячого організму.

● Імуно Кідз. Містить обліпиху, цинк, вітамін С і інші компоненти для підвищення імунітету.

● Актив. У вигляді звичайних або шипучих таблеток для дорослих, які сприяють нормалізації обміну речовин, підтримці імунітету.

● Імуно форте. Спеціальний комплекс для підвищення імунітету.

В інструкції Супрадину® вказуються дози засобу для кожного віку і рекомендації відносно тривалості терапії. Виконуючи їх, можна досягти найкращого результату, попередивши розвиток авітамінозу або гіпервітамінозу.

____________________

*Реклама дієтичної добавки. Не є лікарським засобом. Супрадин Актив, табл, в п/о №30, Супрадин Актив, таблетки шипучі №10, Супрадин Ведмежуйки, жув.пастил.№60, Супрадин Ведмежуйки, жув.пастил.№30, Супрадин Імуно форте гранули, саше № 14, Супрадин Імуно Кідз, жув.пастил.№60, Супрадин Імуно кідз, жув.пастил.№30, Супрадин Лецитин гель 175 , Супрадин Магічне драже, жув.пастил.№90, Супрадин Розумняшки, жув. паст.№30

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024