Після двох тижнів реанімації у Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка потрапила під обстріл на Лугащині

23 Травня 2022, 11:16
Жертви війни серед дітей 419
Жертви війни серед дітей

У реанімації померла 11-річна дівчинка, яка 7 травня потрапила під ворожий обстріл в Луганській області. Життя дитини обірвалось 22 травня у дитячій лікарні Дніпропетровської області.

Дівчинка померла через мінно-вибухову травму. Про смерть дівчинки повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у своїх соціальних мережах, пише 24 Канал.

Він розповів, що російські війська ще 7 травня нещадно з артилерії обстріляли Привілля. Жертвою атаки збройних сил Росії стала 11-річна дівчинка, яку з мінно-вибуховою травмою одразу госпіталізували до Дніпропетровської обласної дитячої лікарні.

Гайдай зазначив, що лікарі впродовж 2 тижнів боролися за життя дитини. Та, на жаль, 22 травня її серце зупинилося.

Загинула жителька Лисичанська

Глава Луганської ОВА повідомив, що 22 травня також загинула жителька Лисичанська. У квартиру жінки влучив російський снаряд.

За словами Гайдая, обстріл цього житлового кварталу Лисичанська був надзвичайно щільним, внаслідок чого пошкоджено одразу 4 будинки.

Загалом у місті зафіксовані руйнування у 13 будинках. Потужні удари неодноразово витримував Новодружеськ, проте 28 будинків там теж зруйновані. Загалом за 22 травня на Луганщині ворог влучив у понад 70 об'єктів житлового фонду,
– написав Гайдай.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024