У Ратнівській лікарні оперуватимуть пацієнтів із жовчнокам’яними хворобами

20 Травня 2022, 13:37
У Ратнівській лікарні оперуватимуть пацієнтів із жовчнокам’яними хворобами 493
У Ратнівській лікарні оперуватимуть пацієнтів із жовчнокам’яними хворобами

У Ратнівській районній лікарні пацієнтів оперуватиме команда трансплантологів із Київської області.

Про це йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці.

На запрошення директора Михайла Бегаля відвідали КНП «Ратнівська ЦРЛ» з робочим візитом завідувач відділення нефрології Волинської обласної клінічної лікарні Віктор Дорецький та завідувач центру трансплантації органів Київської обласної клінічної лікарні, ексзаступник міністра охорони здоров’я України Михайло Загрійчук.

Михайло Загрійчук переїхав із командою трансплантологів до Луцька через воєнні дії та продовжує операції з пересадки органів на Волині.

Обидва фахівці ознайомились з потужністю та можливостями райлікарні, провели консультації пацієнтам і обговорили з ними напрямки лікування, в тому числі можливість трансплантації. Гості були приємно вражені рівнем обладнання нашої лікарні, особливу оцінку надали лапароскопічній стійці. Система лапароскопічна з відеоскопічним комплексом дасть широкі можливості для виконання хірургічних, гінекологічних, урологічних операцій на високому рівні.

«Малоінвазивна хірургія (оперативні втручання без розрізу живота) тепер стануть доступними для пацієнтів нашої лікарні. Була досягнута домовленість з керівництвом закладу, що при потребі лікарі приїжджатимуть у Ратне і проводитимуть операції для наших пацієнтів», – йдеться у дописі.

Хворі, які бажають оперуватись лапароскопічним методом з приводу жовчнокам’яної хвороби, хронічних холециститів повинні звернутись до хірургів КНП «Ратнівська ЦРЛ», де їм буде проведена консультація лікаря з передопераційними обстеженнями та будуть записані на чергу.

Попередній запис пацієнтів на консультацію за телефоном реєстратури: 068-251-38-80.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024