У наркоторговиці з Нововолинська вилучили заборонених речовин на 70 тисяч гривень

11 Травня 2022, 12:07
Альфа «PVP», амфетамін, канабіс, мефедрон 310
Альфа «PVP», амфетамін, канабіс, мефедрон

Поліцейські вилучили у 28-річної мешканки Нововолинська різні заборонені речовини, загальна вартість яких становить 70 тисяч гривень.

Про це йдеться у тг-каналі Національної поліції Волинської області.

Це близько 30 грамів психотропної речовини Альфа «PVP», 5 грамів амфетаміну, 20 канабісу та 10 – мефедрону. Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить близько 70 тисяч гривень.

Наразі порушниця перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Окрім цього, у поліції є підстави вважати, що вона причетна до торгівлі наркотичними та психотропними речовинами на території області.

Наркотики та телефон, що вилучили в підозрюваної
Наркотики та телефон, що вилучили в підозрюваної

Читайте також: За зберігання наркотиків затримали раніше судиму нововолинчанку

У поліції є підстави вважати, що громадянка займалася збутом наркотиків на території області та забезпечувала функціонування телеграм-каналу з торгівлі забороненими речовинами. Наркозловмисниця щомісячно реалізовувала близько 100 доз заборонених речовин та отримувала дохід – приблизно 60 тисяч гривень. Зараз правоохоронці збирають необхідну доказову базу для доведення цього.

Заборонені речовини
Заборонені речовини

Жінку затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі кримінальне провадження слідчі розпочали за ч. 2 ст. 309 КК України. Вирішують питання про обрання порушниці запобіжного заходу. Триває розслідування.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024