У Луцьку лікар віддав свій автомобіль на потреби військових

23 Березня 2022, 10:45
Лікар передав своє авто військовим 495
Лікар передав своє авто військовим

Мешканець Луцької громади, який працює лікарем, віддав свій  позашляховик захисникам України.

І хоч попросив не афішувати, хто він і як допомагає українському війську, журналісти дізналася про волонтера більше, – повідомляє «12 канал».

Уже вчора, 22 березня, позашляховик передали бійцям волинської бригади.

«Автомобілів підвищеної прохідності завжди потребує наше військо, тому що ми не їздимо по дорогах асфальтованих. Ми їздимо по ґрунтових дорогах, відповідно, нам потрібно підвозити чи медикаменти, чи військовослужбовців, для того нам ці автомобілі дуже потрібні», – каже командир взводу безпілотних літальних апаратів 14-ої ОМБр Денис Костін.

Волонтерка Алла Жупанюк розповіла: про потребу в такому автомобілі дізналася від колишніх колег, які нині у Збройних Силах. І почала збирати гроші та досліджувати ринок вживаних автомобілів у Німеччині. Разом із жителями громади вдалося назбирати три тисячі євро.

«Але знайшовся дуже класний наш житель Луцької громади. Сказав: Алла, у мене є готовий автомобіль, лебідка спереду, лебідка ззаду, нові болотні колеса, повністю переварені… Я кажу: В’ячеславе, я не маю стільки коштів. Він коштує не тих нещасних 3 тисячі євро, що я назбирала, він коштує втричі більше», – пригадує волонтерка.

Утім, каже вона, чоловік не взяв ні копійки. Більше того, своє прізвище теж просив не афішувати. Відомо лишень, що В’ячеслав – житель Луцької громади, працює лікарем. Позашляховик – це автівка, на якій лучанин займався улюбленим хобі – автоспортом.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024