Як працює Старовижівська лікарня в умовах воєнного стану

10 Березня 2022, 14:39
Старовижівська багатопрофільна лікарня 581
Старовижівська багатопрофільна лікарня

Комунальне некомерційне підприємство «Старовижівська багатопрофільна лікарня» працює в умовах воєнного стану й надає допомогу тим, хто її потребує.

Про це Район.Стара Вижівка розповіла головна лікарка цього медзакладу Тетяна Свіржевська.

Старовижівська багатопрофільна лікарня працює цілодобово.

Читайте також: Пологове відділення Старовижівської лікарні отримало допомогу. 

«У роботі поліклініки практично нічого не змінилося, працюємо у штатному режимі. Скеровуємо хворих на необхідні обстеження. Що стосується стаціонарної допомоги, то лікарня приймає лише ургентних (невідкладних) хворих. На сьогодні працює пологове відділення, патологія вагітних, гінекологія. Надаємо хірургічну допомогу (ургентні стани), лікуємо діток, хворих терапевтичного профілю (також невідкладні стани). Продовжує працювати відділення паліативноі допомоги, за скеруванням звертатись до сімейного лікаря», − розповіла Тетяна Свіржевська.

Вона також зазначила, що здебільшого допомогу пацієнтам з коронавірусом надають лікарі Старовижівської «первинки» в амбулаторних умовах. За її словами, зараз хворих з важким перебігом  COVID-19 у Старовижівській лікарні немає.

«Прошу із розумінням поставитися до певних незручностей. Сподіваємося на якнайшвидше настання миру», − зазначила Тетяна Свіржевська.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024