Бюст неземної краси: 5 секретів ідеальних форм

23 Лютого 2022, 14:25
Бюст неземної краси: 5 секретів ідеальних форм 2244
Бюст неземної краси: 5 секретів ідеальних форм

Груди – видатна прикраса жіночого тіла. красуні розуміють це і намагаються зберегти форми в тонусі якомога довше. Груди будуть підтягнутими й красивими, якщо за ними правильно доглядати.

Секрет №1. Гімнастика

Фізичні вправи зміцнюють зв'язки, на яких тримаються груди, і створюють для неї надійну м'язову опору, через що вона довгий час залишається в гарній формі. У своєму щоденному ранковому комплексі треба включити віджимання від підлоги або стіни з повторами 10-15 разів. Великою ефективністю володіє наступна вправа: руки складені перед собою, лікті розведені, долоні зімкнуті. Необхідно 20 разів поспіль сильно стискати долоні.

Секрет №2. Водні процедури для тонізації шкіри

Додайте до догляду за грудьми контрастний душ та круговий масаж душовою насадкою під середнім тиском теплої води. Перш ніж робити масаж переконайтеся, що стан форм в нормі. Виявити найменші зміни допоможе мамографія молочних залоз.

Секрет №3. Креми та лосьйони

Косметичні засоби зберігають шкіру молодою та пружною. Для грудей виготовляються спеціальні креми та лосьйони, призначені для області декольте, що зволожують і живлять шкіру. Деякі фірми випускають спеціальні креми з ефектом ліфтингу – під дією такого засобу підтягується шкіра і груди підіймаються. Косметичні засоби використовуються щовечора після душу.

Секрет №4. Бюстгальтер

Підтримує груди будь-якого розміру від розтягування, оберігає зв'язки та шкіру від провисання. Якщо груди невеликого розміру, то можна кілька годин без нього обходитися. Неодмінно треба надягати бюстгальтер перед заняттями спортом, щоб під дією фізичного навантаження та сили тяжкості груди не змінили форму. Для цього створені спеціальні еластичні спортивні ліфи з широкими бретелями, що не обмежують рухів.

Секрет №5. Правильне харчування

Якщо є бажання зберегти гарну форму грудей якомога довше, то не слід повністю відмовлятися від вживання жирів, оскільки це важлива складова тканин молочної залози. Добова доза жирів становить від 60 до 90 г.

Як відновити груди після вагітності

Іноді, після завершення грудного вигодовування, груди обвисають, втрачають форму та пружність. Щоб запобігти небажаним змінам, за грудьми в період вагітності та годування необхідно правильно доглядати. Починаючи з перших тижнів вагітності, рекомендується постійно носити спеціальний бюстгальтер для вагітних, розмір чашечок і ширина плечових бретелів, які повинні збільшуватися в міру зміни розміру грудей.

Якщо бюстгальтер став гірше підтримувати, необхідно придбати новий. На пізніх термінах вагітності бажано спати у зручному бюстгальтері чи топі. Вагітним не варто приймати гарячі ванни: від них шкіра втрачає еластичність. Отримати консультацію щодо змін у грудях під час лактації можна тут https://mammologycenter.com.ua/uk/. Оптимальна температура води: 28-32 градуси. Шкіра грудей потребує щоденного харчування та зволоження для збереження еластичності.

Розтяжки виникають при впливі на організм наступних факторів:

  • при генетичній схильності, якщо в сім'ї жінки схильні до розтяжок;
  • при різкій зміні гормонального фону та при швидкому збільшенні ваги тіла з подальшим його зниженням.

При цьому волокна, що розташовуються в глибині шкіри, розриваються і проміжки між ними заповнюються сполучною тканиною, набуваючи спочатку рожевий відтінок, а потім білий. Фактично розтяжка – це рубець, що розташовується під шкірою.

Принцип лікування розтяжок схожий на лікування будь-яких рубців – рекомендуються засоби та процедури, що сприяють розсмоктуванню дефекту тканини та вирівнюють поверхню шкіри. У продажу можна побачити косметичні препарати від розтяжок, що вже з'явилися. А також ефективні салонні процедури, наприклад, мезотерапія – множинними поверхневими уколами в шкіру вводять речовини, що сприяють розсмоктуванню розтяжок. 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024